Echipamente

Va oferim servicii de sonorizare pe raza oraselor Galati si Braila.

   Pentru ca petrecerea dumneavoastra sa beneficieze de cea mai buna sonorizare folosim numai echipamente si aparatura profesionala apartinand unor firme de renume in domeniu si prin intermediul carora muzica va capata claritate si calitate pe ringul de dans.

   Sistemul profesional de sunet folosit, poate acoperi evenimente cu un numar de 150-200 de persoane acesta fiind format din doua boxe active Db Techologies precum si un subwoofer de mare putere apartinand aceleiasi firme.

   Jocurile de lumini si efectele speciale pot creea un plus de culoare si atmosfera petrecerii dumneavoastra. Va putem asigura masina de fum, masina de baloane precum si lumini inteligente care vor crea o ambianta deosebita pe ringul de dans.


 

 Iata cateva din echipamentele folosite pentru sonorizarile evenimentelor noastre:

 • CONSOLA DDJ RX PIONEER

 • CONSOLA DJ PIONEER ERGO K-LIMITED

      

  Acest controler ultra-compact ofera abilitatea de a face propriile mixuri. Acesta vine la pachet cu soft-ul Virtual DJ Limited Edition si permite utilizatorului sa fie creativ cu colectia personala de muzica.                                   

    

 

 

 •  MIXER BEHRINGER DDM4000

 

BEHRINGER DDM4000 mixer DJ digital, 2 intrari microfon, 4 canale stereo, 4 sectiuni cu efecte multiple, doua BPM countere, crossfader digital si MIDI, iesire digitala S/PDIF, EQ cu 3 benzi.

 

 

 

 

 • SISTEM AUDIO DB TECHNOLOGIES

 

 Opera 405 live este o incinta acustica amplificata, compacta de 300 W RMS. Difuzorul de 15" ofera un bas clar, puternic chiar si fara subwoofer dedicat.

DB TECHNOLOGIES SUB 15D subwoofer activ. Echipat cu un difuzor de 15". Putere: 800 W. Banda de frecvente: 35 - 150 Hz. SPL maxim: 133 dB. Frecventa crossover: 90, 120 Hz.

 

 

 •  SISTEM AUDIO BEHRINGER

 

Boxele active din seria EUROLIVE NEO de 1260 W au procesare DSP si sunt destinate sa devina un nou standard cand vine vorba de calitatea sunetului, fiind pline de caracteristici gasite pe sisteme de sunet profesionale si oferind o fidelitate ridicata cu un bass profund.

 

 

 

 • MICROFON WIRELESS AKG

 

UHF cu crossover: 90, 120 Hz.2 frecvente fixe intre 710-865 MHz; Distorsiune Armonica Toatala (THD):typ. 0,8 % (la 1 kHz); Raportul Semnal/zgomot: tipic 110 dB(A); Modulatie: FM;Iesiri Audio: Jack mare de 6.35mm balansat, nivelul de iesire ajustabil, la deviatia evaluata de 500 mV rms

 

 

 • EFECT LUMINI MYSTIC LED ADJ

 

 Mystic LED este o lumina cu leduri de rotatie cu 224 de leduri de culoare rosie, verde si albastra. Cu lentile speciale rotunde aceasta ofera o putere maxima de lumina. Produce o acoperire larga de modele leduri care pot fi proiectate atat pe ringul de dans cat si pe perete.   

 

 

 

 • EFECT LUMINI VERTIGO ADJ

 

Vertigo ADJ LED este o lumina puternica in trei culori, care permite schimbarea culorii solide, precum si combinatii de culori proiectate. Leduri de inalta calitate luminoasa, care produc culori bogate si au un unghi larg de acoperire a ringului de dans.

 

 

 

 •  SCHELA LUMINI ADJ MEGA PAR

 

 Schela profesionala cu lumini ambientale cu tehnologie LED care ofera un plus de culoare petrecerii dumneavoastra. 

 

 

 

 

 • MASINA EFECT FUM HQ POWER 1200

 

HQ POWER 1200 este o masina de fum profesionala cu o putere mare de acoperire, care impreuna cu jocurile de lumini creeaza pe ringul de dans o atmosfera deosebita in anumite momente ale evenimentelor.

 

 

 

 •  MASINA BALOANE PROFESIONALA

 

Masina baloane cu doua palete ce produc sute de baloane pe minut. Doua ventilatoare ridica baloanele in aer care creeaza un efect deosebit.